Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Κατασκευαζουμε ή ανανεώνουμε την υπάρχουσα ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής σας επιχείρησης

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Κατασκευαζουμε ή ανανεώνουμε την υπάρχουσα ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής σας επιχείρησης
  • ORBIANET
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Οι επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα ήταν από τους πρώτους επαγγελματικούς κλάδους που εκμεταλλεύτηκαν μαζικά τη δύναμη του internet για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Με ιστοσελίδες, blog και τουριστικά portals άρχισαν να προωθούν τις πωλήσεις τους απευθείας στο κοινό, χωρίς να εξαρτώνται αποκλειστικά από τα τουριστικά γραφεία και την έντυπη διαφήμιση όπως στο παρελθόν.

Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία όσων προγραμματίζουν διακοπές, αναζητούν πληροφορίες για το μέρος που θα επισκεφθούν και τα διαθέσιμα ξενοδοχεία στο ίντερνετ. Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν ήδη κάποιας μορφής ιστοσελίδα, όμως μεγάλος αριθμός τουριστικών μονάδων περιορίζεται σε παρουσίαση μέσω ταξιδιωτικών portals ή διαθέτουν ιστοσελίδες πολύ παλιάς σχεδίασης με αποτέλεσμα αυτές οι επιχειρήσεις να έχουν σοβαρό μειονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

Πλατφόρμες κρατήσεων

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται τα δωμάτιά τους σε πλατφόρμες ηλεκτρονικών κρατήσεων όπως το booking.com με πολύ καλά αποτελέσματα, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεται να ανανεώσουν την ξενοδοχειακή τους ιστοσελίδα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος.

Ολα τα μεγάλα ξενοδοχεία παγκοσμίως διαθέτουν δωμάτια στο booking, ταυτόχρονα όμως διατηρούν ιστοσελίδες εξαιρετικής σχεδίασης τόσο για λόγους εταιρικής προβολής, όσο και για να κερδίσουν απευθείας κρατήσεις, χωρίς τη διαμεσολάβηση - και τις συνακόλουθες υψηλές χρεώσεις - των ηλεκτρονικών πλατφορμών κρατήσεων. Αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να κινηθεί και η δική σας τουριστική μονάδα.

Κατασκευή / Ανανέωση ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από τα υπόλοιπα εταιρικά websites. Μια σύγχρονη ξενοδοχειακή ιστοσελίδα πρέπει να έχει άψογη αισθητική, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που να αναδεικνύουν την επιχείρηση και την περιοχή, να έχει περιεχόμενο σε δύο ή περισσότερες γλώσσες και να διαθέτει σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν οι σύγχρονες ξενοδοχειακές ιστοσελίδες, στο Blog μας.

Στην Orbianet η κατασκευή ενός δυναμικού, responsive website ή ανανέωση της παλιάς στατικής ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας δεν πρόκειται να σας βγάλει εξω από τον προϋπολογισμό σας. Εχοντας μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, μπορείτε να οργανώσετε την προβολή της επιχείρησής σας τόσο αυτόνομα, όσο και συνδυαστικά με τις πλατφόρμες κρατήσεων και να δείτε τις κρατήσεις σας να εκτοξεύονται, κάνοντας απόσβεση του κόστους της ιστοσελίδας πολύ πιο γρήγορα απ' όσο υπολογίζετε.

Αποκτήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα

Το website της τουριστικής σας μονάδας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο προβολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Δωρεάν προσφορά

Αποκτήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα

Το website της τουριστικής σας μονάδας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο προβολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Δωρεάν προσφορά

orbianetgrlogoin
Αγ. Πολυκάρπου 53, 121 36 Περιστέρι
Τηλ. 210 5710 719 - 6934 094 331