• Ανακαινίσεις - Κατασκευές vavis.gr
  • ORBIANET
  • Κατασκευή ιστοσελίδας vavis.gr

Ανακαινίσεις - Κατασκευές Βάβης ΟΕ

Μια εταιρία που δραστηριοποιείται επιτυχημένα στο χώρο των κατασκευών για περισσότερα από 30 χρόνια, σίγουρα ξέρει από... κατασκευές! Ετσι νιώσαμε ιδιαίτερη ευθύνη για ένα σωστό και άρτιο αποτέλεσμα όταν η εταιρία ΒΑΒΗΣ ΟΕ μας ανέθεσε την κατασκευή της εταιρικης της ιστοσελίδας.

Η δομή

Η ιστοσελίδα έπρεπε να εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς: Να παρουσιάσει τρεις αλληλοσυνδεόμενους τομείς δραστηριότητας: Την κατασκευή ακινήτων, την ανακαίνιση οικιακών και επαγγελματικών χώρων και την πώληση ακινήτων στην περίπτωση που παρουσιαζόταν κάποιο διαθέσιμο για πώληση. 

Η κατασκευή της ιστοσελίδας

Ξεκινήσαμε με το γράψιμο των κειμένων από το μηδέν, ενώ ταυτόχρονα επανασχεδιάσαμε το λογότυπο της εταιρίας. Οι φωτογραφίες των κατασκευών ακινήτων δεν ήταν ψηφιακές, έτσι σκανάραμε ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα από το τεράστιο λεύκωμα με πολυκατοικίες που μας παραδόθηκε. Εκεί που δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν ο τομέας των ανακαινίσεων. Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε φωτογραφίες πριν-μετά για να έχει ο πελάτης καλύτερη εικόνα για την ποιότητα εργασιών. Το πρόβλημα ήταν ότι η εταιρία μπορούσε να διαθέσει φωτογραφικό υλικό με αυτές τις προδιαγραφές μόνο για ελάχιστο αριθμό ανακαινίσεων, όμως προτίμησε ένα περιορισμένο φωτογραφικό λεύκωμα που ήταν αντιπροσωπευτικό, παρά να παρουσιάσει δεκάδες έτοιμες δουλειές χωρίς να μπορεί να εκτιμήσει ο επισκέπτης την κατάσταση του χώρου πριν τις επεμβάσεις.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας βρίσκεται στον αέρα από το καλοκαίρι του 2016 και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στη βελτίωση της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης.

orbianetgrlogoin
Αγ. Πολυκάρπου 53, 121 36 Περιστέρι
Τηλ. 210 5710 719 - 6934 094 331