• Ελαιοχρωματισμοί vapsimo.gr
  • ORBIANET
  • Κατασκευή ιστοσελίδας vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί Vapsimo.gr

Η εταιρία ελαιοχρωματισμών vapsimo.gr δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα των ανακαινίσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το 2011 απέκτησε διαδικτυακή παρουσία, χωρίς όμως το site να έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Το πολύ χαμηλό google page ranking και η επακόλουθη χαμηλή επισκεψιμότητα, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση να κατασκευάσει νέα ιστοσελίδα.

Η πρόταση

Προτείναμε ένα φιλόδοξο σχέδιο: Την μεταπήδηση σε νέο domain, με .gr κατάληξη, όμως ταυτόχρονα θα επανασχεδιάζαμε την ιστοσελίδα και στο παλιό domain, ώστε η μετάβαση στο νέο να γινόταν ανώδυνα, χωρίς να χαθούν πελάτες οι οποίοι ήξεραν και επισκέπτονταν το παλιό domain.

Το project

Ξεκινήσαμε από το λογότυπο, το οποίο επανασχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε την ανακατασκευή της παλιάς σελίδας. Αυτό ήταν και το πιο πιεστικό κομμάτι αφού έπρεπε να ολοκληρωθεί σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο διάστημα ώστε να μην διαταραχτεί η ροή λειτουργίας της υπάρχουσας ιστοσελίδας. 

Στη συνέχεια ξεκινήσαμε την κατασκευή του vapsimo.gr με λιγότερο άγχος χρόνου. Χρησιμοποιήσαμε responsive template με σωστή εμφάνιση σε κάθε κινητή συσκευή, εγκαταστήσαμε κώδικα google analytics και ξεκινήσαμε να προωθούμε το νέο domain.

Τα πρώτα αποτελέσματα

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το SEO Advanced άρχισε να αποδίδει καρπούς. Χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση google adwords, το vapsimo.gr βγήκε στην πρώτη και τη δεύτερη σελίδα της Google σε διαδεδομένα keywords. 

orbianetgrlogoin
Αγ. Πολυκάρπου 53, 121 36 Περιστέρι
Τηλ. 210 5710 719 - 6934 094 331